VIJESTI
11.01.2017 u 20:17

Vatrogasci Župe dubrovačke cijeli dan na terenu, stanovnicima donose hranu i piće

DVD Župa dubrovačka od prošlog četvrtka neumorno nastavlja s neprekinutim nizom intervencija. Kako donosi portal Župčica, i danas su imali pune ruke posla, a osim uklanjanja srušenih stabala i čišćenju prometnica i pješačkih staza od snijega, izvlačenja vozila u većem broju prometnih nezgoda, stanovnicima su dostavljali pitku vodu pa čak i ostale namirnice. Nezgode su nasreću bile lakše, s uglavnom manjom materijalnom štetom, a neumorni su na terenu bili i djelatnici Komunalnog društva Župa dubrovačka sanirajući posljedice prijašnjih, a posebno današnjih vremenskih nepogoda. 


komentara  0

I u ostatku županije stanje je nepovoljno, preko 300 kućanstava ostalo je bez pitke vode zbog puknuća vodovodnih cijevi, otopljen snijeg na cestama se zamrzava usljed niskih temperatura, te se očekuje kako će današnje idilične prizore sutra zamijeniti vrlo opasna poledica.

Iz dubrovačkog OKC-a saznajemo kako je zbog preopterećenja dio naselja Batala ostao bez struje, i dalje bilježe nove slučajeve puknuća cijevi usred smrzavanja, te upozoravaju sugrađane da noćas, ukoliko mogu, ne izlaze iz svojih domova zbog velike poledice, a pogotovo ne voze automobile ukoliko nemaju prijeko potrebnu zimsku opremu. Sve dežurne službe su u visokom stupnju pripravnosti, gradske prometnice cijeli se dan čiste i posipaju u svrhu održavanja prohodnosti.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija