LIFESTYLE
14.05.2016 u 18:12

Turisti se ukrcavaju i na Okružnom, Sanitat izgubio 1600 kuna

Otkad je plaćanje zaustavljanja turističkih autobusa na stajalištu na Pilama postalo neizbježno, neki autobuseri zaključili su da turiste mogu iskrcavati i ukrcavati i na drugim autobusnim stanicama. Tako su i ova dva autobusa danas poslijepodne umjesto na Pilama stali na Okružnom i zablokirali autobusnu stanicu i ulaz na parkiralište obližnjih zgrada i apoteke. Ukrcavali su turiste, koji su najvjerojatnije stigli na jednodnevni izlet u Dubrovnik. Šetnja od 10 minuta po ovako lijepom danu od Grada do Okružnog nikome nije smetala, a autobuseri ili agencije koje su ih angažirale uštedjet će 1 600 kuna, koje nisu platiti Sanitatu. 


komentara  7


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

tufina 17.05.16 u 14:46
Pravi gosti zaobilaze Dubrovnik iz puno razloga(smrad,buka,gužve,šporkeca,prometni kolaps)a sve zahvaljujući prepametnoj gradskoj vlasti

   

tufina 17.05.16 u 14:42
Nedostatak "gostiju" nadomjestit će se izbjeglicama na Kantafigu,i gotovo!

   

del.boy 17.05.16 u 14:37
molio bi gospodu iz TZ-e grada dubrovnika da naprave analizu i izadju u javnost sa brojem dolazaka i nocenja gostiju ove godine u odnosu na proslu godinu! mogu oni "mlatiti praznu slamu" u medijima ali je cinjenica da je gostiju u odnosu na proslu godinu manje za oko 30%!!! sto je gospodo razlog tomu??? cijene otisle u nebesa, zidine, zaustavljanje kombija, mini buseva, autobusa, vodici podigli tarife vodjenja po gradu ... hoteli zjape poluprazni! atlas, gulliver i ostale agencije rade manje 20-30% u odnosu na proslu godinu!!! tko je krivac gospodo??? nema turske, grcke, egipta, tunisa kao destinacija! zato split, trogir, zadar, rovinj, plitvice i krka imaju porast! grad dubrovnik (citaj andro i coban) imaju u cilju "namiriti" svoje poslusnike a za ostalim im se cisto J..E!

   

manjgura 16.05.16 u 11:03
slažem se, ni na zidine Hrvati nemaju popust, zaista su nam cijene prestrašne.. djeci na ekskurzijama treba dati sve besplatno...

   

ivica77 15.05.16 u 17:32
Todoriću je omogućen neograničen broj ukrcaja i iskrcaja za 17000 kn godišnje za vinjetu, a drugi manji poduzetnici moraju plaćat 800 kn. za svako zaustavljanje.Drugim riječima manja agencija koja vozi svoje goste za samo 100 zaustavljanja u sezoni platit će 80000 kn. I kome je sad ovdje pogodovano???

   

Dubrovnik-Ljilja 15.05.16 u 01:07
U pravu si.. Trebali su izostaviti skole da placaju iskrcavanje.

   

del.boy 14.05.16 u 21:01
njorgetalo tko god da je ovo fotografirao i napisao je mogao isto tako navesti da to nisu klasicni turisti iz stranih zemalja nego su to u ovom primjeru djeca koja su vjerojatno na izletu! treba razdvojiti neke stvari! pa necemo valjda djeci iz ostatka hrvatske naplacivati da vide najpoznatiji im grad u drzavi? ili smo toliki cinici? ova dva busa su danas na stanici pokraj ulaska u burbon iskrcavala djecu (vjerojatno osnovna skola) koja su se upitila prema starom gradu! nemojmo biti pohlepni u beskrajnost!

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija