LIFESTYLE
19.02.2016 u 20:32

FOTO: Krenule pripreme: još malo i "Ratovi zvijezda" stižu u Grad

Otkad su krenula šuškanja kako bi se novi nastavak "Ratova zvijezda" mogao snimati u Dubrovniku s nestrpljenjem se čekao i najmanji znak koji bi to potvrdio, a svi zaljubljenici u "ratove zvijezda" nisu trebali čekati dugo ni na službenu potvrdu koja je došla iz HAVC-a. Sudeći prema fotografijma našeg fotografa pripreme su krenule, a početak snimanja planiran je 9. i trajat će do 16. ožujka.


komentara  8

Podsjetimo, samo jednodnevno snimanje bit će ujedno i najskuplje snimanje ikad - čak 38 milijuna kuna, a snimat će se na gradskim zidinama, Stradunu, plaži Banje, staroj gradskoj luci, Kneževom dvoru i na Trgu oružja.


M.Majić/FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

macy 21.02.16 u 16:05
Vrijeđanje je da ja tebi kažem da svi bježe od tebe, pa da te je tako i vlastiti muž ostavio. Ali ja ti to nikada nisam rekao.

   

tufina 21.02.16 u 14:09
Ajde SIĐI ne dipr,ti si taj koji stalno vrijeđa,ali si toliko glup da to i ne vidiš.

   

macy 21.02.16 u 13:29
Grad je mjesto gdje se ŽIVI. Sveti Stefan je također lijepo mjesto, ali je umrlo. Zato ne želim da Grad postane Sveti Stefan. I na koncu, kada ostanem bez argumenata, ja ne upotrebljavam uvrede. Tebi to moja Tupi ostaje jedini alat dokazivanja vlastitih gluposti.

   

tufina 21.02.16 u 08:20
SIĐI,ako je prazan Stradun "mrtvo čeljade",onda si ti mrtav konj!

   

macy 20.02.16 u 18:29
Prazan Stradun je mrtvo čeljade. A to, što je tebi lijepo, već spada u horror. Voljeti mrtvaca je teška morbidnost. Ipak, u nečemu se slažem s tobom, ne volim ih ni ja, pa bi umjesto Mercedesa, Star Wars, kruzera, božićnih kućica... u izloge stavio lakšu robu, poput one u Amsterdamu. Tek bi onda nastao kazin!

   

tufina 20.02.16 u 15:22
SIĐI,pa u nas je cijeli Grad kazin,a Andro je mama-san!Svi kojima smeta prazan Stradun su šuplji primitivnci,pa se oduševljavaju ovakvim sranjima ala star wars, mercedesi, brvnare s kobasicama tamo gdje ih kulturni ljudi nikad nebi stavili

   

macy 20.02.16 u 12:28
Nije me bilo par dana, i vidim da bolest njorgetanja nije sanirana. U Amsterdamu ne možeš proći ulicom, gužva, a u nas možeš igrati nogomet po praznom Stradunu. Oni tamo barem imaju prave kazine, a mi nikakvog (što bi na to tek onda rekla dežurna njorgetala?). Samo bolesna duša može reći da je u nas nered i kaos, a ovaj Mercedes i nadolazeći Star Wars su unijeli barem malo života u usnuli Grad. I to nekome smeta?

   

tufina 20.02.16 u 08:18
Samo nam je još i taj kazin falio da upotpuni ovaj nered i kaos u Gradu.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija