VIJESTI
22.04.2014 u 10:55

VAŽNO JE ZNATI
Kako će se odvijati promet u Gradu 26. travnja, na Dan susreta katoličke mladeži?

Iz Gradske uprave je stigla obavijest o prometu u Gradu 26. travnja kada stiže 35.000 mladih, oko 7.000 gostiju s kruzera i oko 3.500 putnika koji stižu zračnim prijevozom.


komentara  17

1. U vrijeme održavanja Susreta katoličke mladeži u Gradu Dubrovniku dana 26. travnja 2014. vrijedit će zabrana prometovanja za sva vozila na području Grada Dubrovnika i to od raskrižja državnih cesta D420 i D8 na zapadu (Most Dr. Franja Tuđmana) do raskrižja ulice II. Dalmatinske brigade sa državnom cestom D8, kao i na nerazvrstanoj cesti Komolac- Sustjepan u vremenu od 06:00 sati do 22:00 sata.

2. Od zabrane prometovanja izuzimaju se vozila javnog gradskog prijevoza, taksi vozila, interventna vozila i vozila s posebnom dozvolom.

3. Zbog potrebe smještaja većeg broja autobusa od 25. travnja 2014. do 27. travnja 2014. biti će zabranjeno parkiranje svim vozilima, osim autobusa sudionika Susreta na slijedećim ulicama: Iva Vojnovića (sjeverna i južna parkirališna traka), Nikole Tesle (sjeverna i južna parkirališna traka), Ulica Frana Supila (sjeverna prometna traka na potezu Zlatni potok - hotel Belvedere  i Ulica Miljenka Bratoša.

4. Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdavati će Upravni odjel za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika.

5. Zahtjevi za izdavanje dozvola za prometovanje zaprimaju se u Upravnom odjelu za promet stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika, na adresi Ćira Carića 3, zaključno sa danom 25. travnja (petak) u 14:00 sati.

6. Na navedenim lokacijama postaviti će se privremena regulacija prometa pa molimo sve sudionike u prometu da se ponašaju sukladno postavljenoj regulaciji prometa, javljaju iz gradske uprave.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

cukun 13.05.14 u 09:12
prošlo je dvadeset dana od čupanja, a masline još nisu vraćene...

   

DOBRI_ZUMBO 24.04.14 u 08:51
Tebi su vjerojatno i demokratski izbori nasilje... Imaš se pokoriti volji većine, inače ćeš ispaliti na živce.

   

tufina 23.04.14 u 16:23
ZUMBO podržava ovaj klero-cirkus,što je najbolji znak da je to još jedno sranje i nasilje koje nam otežava život u Gradu

   

mar 23.04.14 u 15:39
Samo da se zna da masline nisu "isčupane" već su stručno prebačene u velike arle sa zemljom. Trenutno su na sigurnom i vratit ce ih se nakon skupa.

   

manjgura 23.04.14 u 10:39
kako malo treba da blokira inteligencija,dobronamjernost,da izađemo u najgorem mogućem obliku,da ne izađemo nikad iz svojih uskih, skučenih i samoživih priča koje nazivamo životima i to stoga što samo jedan dan nećete sa autom parkirat ispred kafića ili butige,što ćete,što i inače radite, buljit cijeli dan u katodu sa daljinskim u ruci... možda da se ipak udobrovoljite i ispričate djeci i unucima, uz svo dužno poštovanje,da je križ zajednički nazivnik većine u zemlji u kojoj žive, da je pripadnost izbor, da će susjedi kod kojih spavaju neki od mladih upoznat jednu novu obitelj, dobit prijatelja, da je dijeliti dobro i čini vam dobro, i da više zemljom ne prolaze štafete...koje nikad nisu bile izbor ...nije blokiran život u gradu,nego vaš...ovo vam je prilika za toleranciju i deblokadu

   

DOBRI_ZUMBO 23.04.14 u 08:59
Ateisti su amoralni, ispranih mozgova, bez načela, ne cijene život, mrze Boga i vjernike. Frustrirani su i plitki.

   

DOBRI_ZUMBO 23.04.14 u 08:56
Maslina je simbol mira. Samo simbol. Onome koji nosi mir u srcu drvo masline ne treba.

   

cukun 23.04.14 u 08:40
umirući na križu Krist zavapi: "ne plači majko, ne plačite braćo! u ime Božje počupajte sve masline i zalijte sve betonom." zato su u Gružu počupali masline i jutros nalijevaju beton. i kao što vam je degenerik Zumbo objasnio: ne bunite se, još će vam netko iz ovog dobronamjernog ("duhom bogatog") stada j.bat mater...

   

DOBRI_ZUMBO 23.04.14 u 08:34
Nije okupljanje mladeži HDZ-a nego okupljanje NORMALNIH, dobrih, duhom bogatih mladih ljudi svih političkih boja! Ovima OSTALIMA preporučam da ostanu doma jer ako s takvim stavom izađete u subotu na ulicu još će vas netko istući.

   

miky 22.04.14 u 19:23
Okupljanje mladeži HDZ-a!!!

prethodna / 1 / 2 / sljedeća
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija