VIJESTI
19.02.2014 u 11:34

ĐURO CAPOR:Tužbu koju potpisuje struka i vlasnici zemlje neće moći odbaciti!

Upravni sud u Splitu odbacio je tužbu Đura Capora kao koordinatora inicijative Srđ je naš koji je još 2012. tužio Grad Dubrovnik zbog utvrđivanja nezakonitosti postupanja u vezi Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja Sportsko-rekreacijskog centra s golfskim igralištem i turističkim naseljem Bosanka-sjever i Bosanka-jug. U tužbi je naveo da je odluka o nastavku izrade UPU-a donesena nezakonito, bez uporišta u zakonu o PUiG a na temelju nepravilnog tumačenja zakona od strane Ane Mrak Taritaš, kao i to da odluka o nastavku izrade ne sadrži svu nužnu dokumentaciju propisanu zakonom.


komentara  1

"Odbacivanje prve tužbe nije konačna riječ o ovim nezakonitostima. Podnijeli smo i upravnu  tužbu podnijetu protiv nezakonito donesenog UPU-a u koju su ugrađeni argumeti koje sud ovdje nije uopće razmatrao i  koja se nece moći  odbaciti iz ovih formalnih razloga.

Osim nas  potpisuju je  i struka i vlasnici zemlje na Srđu koji ne moraju dokazivati formalni pravni interes. ",rekao nam je Capor dodajući :" U svakom  slucaju, bilo je iznenađenje vidjeti presudu u novinama prije nego sam  je i sam dobio od Upravnog suda!"

 

 


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

tufina 19.02.14 u 17:08
Kad bi ovo bila pravna država,ne bi bilo potrebno ići s tužbama,jer je jasno da je sve učinjeno protuzakonito,vlada nema pojma o svome poslu i t.d.

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija