KULTURA
17.09.2012 u 23:12

FOTO: U Sponzi otvoren "Dubrovnik International Photo Salon 2012"

“Dubrovnik International Photo Salon 2012”  - međunardona izložba fotografija koju je organizirao fotoklub Marin Getaldić, otvorena je večeras u Palači Sponza. 

komentara  0

Za izložbu je zaprimljeno 7266 fotografija od 671 autora iz 59 država, što je čini najvećom međunarodnom izložbom ove godine u Hrvatskoj. Na izložbi je izloženo 60 najboljih fotografija po izboru povjerenstva sastavljenog od eminentnih fotografskih stručnjaka.
Pokrovitelj izložbe je Međunarodna federacija fotografske umjetnosti FIAP (Fédération Internationale de l'Art Photographique), krovna organizacija koja okuplja nacionalne fotografske saveze iz cijelog svijeta, udruženje PSA (Photographic Society of America) te Hrvatski fotosavez kao strukovni savez hrvatskih fotografskih udruga.
Fotografi iz cijelog svijeta mogli su dostaviti radove u četiri kategorije - slobodnoj temi, u kolor i monokromatskoj tehnici, na temu prirode kao i putne fotografije s temom „Čovjek i more“.  
Pokroviteljstvo FIAP-a kruna je dosadašnjeg rada Fotokluba Marin Getaldić te potvrda kvalitete djelovanja dubrovačkih fotoamatera budući je ovo prvo pokroviteljstvo dodijeljeno nekoj izložbi u Hrvatskoj u 2012. Godišnje se u svijetu organizira samo oko stotinjak izložbi koje zadovoljavaju stroge FIAP-ove kriterije za dobivanje pokroviteljstva.

 


dubrovniknet team/ FOTO: Vedran Jerinić

KOMENTARI / Komentiraj
   
Članak još nema komentara. Napišite svoje mišljenje!
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija