CRNA KRONIKA
23.08.2012 u 09:19

teško ozlijeđen 68-godišnjak
Taksist pregazio pješaka na Pilama

Jučer poslijepodne oko 14 i 45 na Pilama se dogodila prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 68-godišnjak. On je naime prelazio cestu na Pilama, van obilježenog pješačkog prijelaza, kad je na njega naletilo taxi vozilo marke passat iz smjera zapad-istok, kojim je upravljao 61-godišnjak.

komentara  13

68-godišnjak je prevezen vozilom hitne medicinske pomoći u OB Dubrovnik, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.
PU/dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

cukun 24.08.12 u 08:35
Jači tlači. Taksisti se toga drže i zasad im ide. Sila samo silu razumije...

   

macy 23.08.12 u 18:33
@zlo i naopako: sada postupi po istoj logici kao i u Srebrenom i traži na Pilama semafore. Pa nek' se kolona autobusa iz Gruža prema Gradu produži sve do Slanoga. Sigurnost prije svega...pričam ti priču. Nesavjesne vozače ( i pješake, i njih i njih...) strogo kazniti. Neš' ti filozofije kažnjavanja, samo dovedite njemačke prometne policajce da ovim našima pokažu kako se to radi. Pa da vidiš rješenja....

   

gravosaman 23.08.12 u 17:58
Bez komentara.

   

Paulina 23.08.12 u 15:55
Tufina, smiri se, da nije Stijepov zaključak o "svojataju prostora koji pripada taxi službi" i "neposlušnicima">>SARKAZAM, a?

   

tufina 23.08.12 u 15:17
Koji to prostor pripada taxi službi?Ovaj Stjepo što to piše,nije normalan! Pile su javni prostor i pripadaju svima,a taxisiti su dužni posebno na Pilama,pazit na pješake.Stjepo je sigurno taxist-nasilnik

   

tufina 23.08.12 u 15:10
Svaki da netko od taxista nekoga pregazi ! Pa bar bi oni trebali bit profesionalci,a ne gazit ljude i djecu po putu.U Gradu ništa nije u redu,pa ni taxi služba

   

stijepo 23.08.12 u 14:53
a što traže ljudi po putu, svojataju prostor koji pripada taxi službi, a njima je dosta problema s mnogim neposlušnicima. Gledam neki dan policijuta kako okreće glavu da ne vidi €ure što jadan taxist mora uzet, pa onda trči i traži mjnjačnicu.... ipak smo mi slučajno društvo, koje namjerno uništava sve redom.

   

spidersfrommars 23.08.12 u 10:50
Molim da se javi osoba koja je jednom u životu vidjela da policija zaustavi taxi vozilo, koja je jednom vidjela da taxistu policija testira na DROGU i alkohol, jedna osobu koja je vidjela da policija piše kaznu taksistu. Ovo kad nekoga zgazi se ne računa :) .

   

Zimski odmor 23.08.12 u 10:39
Zašto se duž cijele ulice od Pila do Boninova ne stave tzv ležeći policajci, pa bi morali sporije i opreznije.

   

zlo_i_naopako 23.08.12 u 10:10
@bansky: riba smrdi od glave. sudstvo gadno šteka, ali ono je tu zbog posljedica. policija treba biti preventiva, a ne zapisničar na uviđaju. doduše, što ti kažeš, ako se ne bojiš posljedica, onda i preventivu ne hebeš 3 posto, nego je čak i nokautiraš, ko onaj nedavno...no svejedno, policija ima ovlasti i mogućnosti za uvođenje reda. makar privremenog. zašto ih ne koristi?

prethodna / 1 / 2 / sljedeća
Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija