LIFESTYLE
24.06.2012 u 10:21

Stillness oduševio
FOTOGALERIJA: Izvrsna glazba i rasplesana publika na Puntiželi

Tradicionalni "Župstock", oidnosno glazbeno - kulturna manifestacija Puntižela, održana je jučer po dvanaesti put u Sriježica u Mlinima i pružila okupljenima pravu zabavu.

komentara  1

Puntiželu je ove godine otvorio dubrovački hip - hoper Otpisanimator, a nakon njega na red su došli žestoki ritmovi dubrovačkih metalaca Consolidate. Posjetitelji su mogli uživati i u kratkom nastupu dubrovačke legende Mirsa, a ljubitelji žešćeg zvuka i osebujnog scenskog nastupa došli su na svoje kada je na pozornicu stupila grupa Podne Rogato.

Zagrebačka grupa Golem polusatnim nastupom na Puntiželi predstavila je svoj hvaljeni nedavno izašli album "Trokut", a blues rock sastav Father McKanzie klasičnim obradama i sjajnom pozitivnom energijom zagrijao je publiku za završne nastupe večeri.

Posljednjih godina jedan od najuspješnijih dubrovačkoh bendova Embassy 516 debitirao je na Puntiželi, a nakon njih usljedila je izvrsna svirka rockera iz benda Gruhak.Zvijezde večeri zasigurno su bili Splićani iz energičnog Stillnessa, koji su kombinacijom reggae, ska, drum and bass, hip hopa i rocka osvojili publiku i zaslužili ovacije. Iako headlineri večeri, grupa Zinedine Zidan, nisu ispunili očekivanja publike osrednjim nastupom sa svega nekoliko pjesama, konačna ocjena Puntižele je - izniman uspjeh, dobre vibracije i oduševljena publika.

U fotogaleriji donosimo djelić atmosfere sa Župstocka.


dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

judaspriest 24.06.12 u 12:29
Tovarac, Fido, Bencek, Redži Samo neki od ljudi koje sam uspio prepoznat iz fotogalerije

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija