CRNA KRONIKA
10.03.2011 u 14:19

U bijegu s dva kila marihuane
Motorom oborili policajca pa se zabili u parkirani automobil

Jučer, 9. ožujka, u večernjim satima, na predjelu Lukov dol u Konavlima, policijski službenici su uočili trojicu mladića na mopedu i motociklu, starosti 23, 20 i 17 godina, s područja Dubrovnika, kako ilegalno prelaze državnu granicu iz pravca BiH. Nakon što su ih policijski službenici pokušali zaustaviti, 20-godišnjak je motociklom udario u jednog policijskog službenika, nastavio s vožnjom prema drugom policijskom službeniku koji je pucao u zrak kao znak upozorenja. 20-godišnjak i 17-godišnjak na motociklu potom su udarili u zaustavljeno policijsko vozilo i pali na tlo zajedno s torbom u kojoj su se nalazila dva paketa s ukupno 2 kg opojne droge marihuane.

komentara  1

23-godišnjak koji je upravljao mopedom i bio prethodnica dvojici mladića na motociklu, se dao u bijeg, ali je ubrzo uhićen i doveden zajedno s drugom dvojicom u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Trojici uhićenih mladića i dvojici policijskih službenika pružena je liječnička pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozljede.
Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga trojica mladića će tijekom dana uz kaznenu prijavu bit dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

 PU/dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

judaspriest 11.03.11 u 23:46
23-godišnjak je Mario Carević iz Lapada i propjevo je ko ptica u rano proljeće.Cinko je svakog živog koga je god znao,zato sad policija po njegovim iskazima vrši akcije po gradu a ponajprije po Mokošici.Večeras,prije par sati su pali ljudi u Mokošici sa brzinom,neznam točno s koliko ali su im uletili u stan sa nalogom,i to zbog toga što je ovaj cinko.Vrlo brzo ćete i to čitat u crnoj kronici..

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija