VIJESTI
07.11.2010 u 10:52

Župan odgovara vijećniku Brnasu
Spomenik narodnom heroju seli u centar Opuzena

Na posljednjoj sjednici Županijske skupštine župan Nikola Dobroslavić naglasio je kako je u više navrata razgovarao s gradonačelnikom Opuzena o spomeniku heroju iz 2. svjetskog rata Stjepanu Filipoviću. "Spomenik će ubrzo biti ponovno postavljen i to na lokaciji u središtu grada Opuzena", odgovorio je Dobroslavić na vijećničko pitanje SDP- ova vijećnika Tomislava Brnasa.


komentara  7

Spomenik Stjepanu Filipoviću uništen 1991. godine, a nedavno se i postolje spomenika počelo rušiti zbog izgradnje trgovačkog centra na ovoj parceli. Savez antifašističkih boraca oštro je prosvjedovao zbog uklanjanja ovog spomenika.

"Imao je 26 godina kad je obješen u Valjevu, a njegova se fotografija u prirodnoj veličini nalazi u zgradi Organizacije Ujedinjenih naroda u New Yorku, te u Auschwitzu i na brojnim drugim mjestima. Ovo što se sada radi s postoljem i spomenikom nije primjereno", postavljajući pitanje županu rekao je Brnas.dubrovniknet team

KOMENTARI / Komentiraj
   
   

feliks 08.11.10 u 15:40
Cini se da dok vecina komentira o 41.-u i 91.-u i gubi energiju na proslost, politicare rade "posao" - uzimaju milijune eura i smiju se gdje i kako narod gubi vrijeme... A floskule tipa "ne treba zaboraviti" i sl. se koriste upravo u svrhu odvracanja od vaznih stvari za buducnost. Naravno da se nista nece zaboraviti, ali razbijati glavu s ustasama i partizanima vec je lakrdija... Pa ni Njemacka vise ne misli o Hitleru, a bogami ni Italija o Mussoliniju... Buducnost je vazna a tu ne stojimo bas najbolje.

   

HONDA 07.11.10 u 23:08
antifašizam = zločin antifašisti = zločinci llovro = kuracccc

   

gravosaman 07.11.10 u 17:30
Felixe moj nono se palio na partizanke. A ovaj portal više nije zabavan za komentiranje jer mu je iz nekog razloga opala popularnost, pa valja sa vremena na vrijeme malo naložit ove neke koji lako planu. P.S. I nema više ljilje. šmrc

   

feliks 07.11.10 u 17:02
Daleko cete vi dospjeti koji se jos "palite" na partizane i ustase. Da niste smijesni bili bi za zaljenje...

   

gravosaman 07.11.10 u 16:22
Honda evo ti se lloovro tj Nano naljutio radi komentara u vezi antifašista tj. jugoslovena. E pa da mu bude lakše dodajem: Mrš iz Hrvatske u Valjevo pa se tamo ljubite po tri puta.

   

gravosaman 07.11.10 u 16:22
Honda evo ti se lloovro tj Nano naljutio radi komentara u vezi antifašista tj. jugoslovena. E pa da mu bude lakše dodajem: Mrš iz Hrvatske u Valjevo pa se tamo ljubite po tri puta.

   

HONDA 07.11.10 u 13:54
neka opuzenci idu u valjevo tamo ih jedva čeka stevica sa raširenim rukama. ne znam znaju li opuzenski partizani plivat jer treba preplivat potočinu zvanu kolubara jer se s druge strane nali njihov ljubimac. na toj strani kolubare (kolubara je jedan oveći potok) žive valjevski cigani i svako jutro pozdravljaju stevicu ''gde si bre burazeru''. neka se jebu i antifašisti i partizani i njihov razbojnik stevica........

Filtriraj:                     
Sortiraj:         
INFOCENTAR  DUBROVNIKTV  DUCLUBBING   DUGASTRO  DUPROMO  DUBROVNIKTODAY


Iz teme

DubrovnikTV.net
Mali oglasi

PREDAJTE OGLAS   SVI OGLASI

Komentari


Kolumne 

dubrovniktv.net


infocentar


durote


facebook  twitter  YouTube  YouTube
  
       

/ Registracija