Petka secret

www.svišutimo.du

Jeste učinili prvu banju? Kakvo je more? ( ove godine ne mislim je li hladno …;-) Ove godine kupanje ne diktira lijepo vrijeme, temperatura mora, već kurenat. Nadajmo se da će bit dovoljno jak. Kad zaključite koji je, kupajte se na suprotnu stranu od one na koju nosi. Ove nas je godine grubo vrijeme ustvari zaštitilo od kupanja.
Nismo ni svjesni da bismo tom grubom vremenu trebali bit zahvalni. Da je bilo lijepo djeca bi nam se već infetala, kupovali bismo kreme za nekakav osip…
Teško ćemo spriječit dolazak lijepog vremena i kad tad uplivat ćemo u mutne vode koje već duže vrijeme sukljaju u more.

2

Osim izravnim letom do Istanbula Dubrovnik se može pohvaliti izravnim letom  fekalija u more. Ali nemojte poć o tome kome govorit. To je tajna. Neki dan sam zvala 112 i upitala imaju li neki naputak od Zavoda za javno zdravstvo o onečišćenjima mora i gdje je preporuka kupati se. Ja ne znam o čemu govorite, rekao je dežurni. Ma znate, o onome ispod Petke…onome o čemu nitko ne govori… Izbjegavajući, ovako skladna,  na prvu izustit: govno… Ja ne znam, gospođa, sto vi mene pitate… Opet će začuđeno dežurni. Pomislila sam da nisam možda dobila 112 Zadar, a ne 112 Dubrovnik. Rekla sam da dobijam upite zabrinutih gostiju koji dolaze, te da me uputi sto ću odgovorit… Ja ne znam sto me vi pitate, gospođa, zašto me to pitate…rekao je promijenjenim tonom, uporan u svom neznanju, dežurni, vidno iznerviran mojoj upornošću da nešto doznam …i pitanjem živimo li u istom gradu?!
Itanto, tokalo bi da netko aviza centar 112. Jer oni nemaju pojma o ničemu ili su tako instruirani. Nije njihov poso. Nije ničiji?
Pohvale dežurnom, nije posustao i cijelo se vrijeme držao priče da ne zna o čemu govorim.

1

Taj glupi konsenzus o šutnji. Sezona je zlato. Ali preveliko je s.anje  da bi o njemu šutali.
Sagledajmo i neke dobre strane. Uštedit ćemo silne depilacije. Ovo će nam ljeto celulit bit najmanji problem u životu . A bijeli će bikini s kupanjem u moru malo požutit pa cemo imat ispriku za kupit novi. Kolekcija ljeto 2016. s flekama. Ma kakva Victoria, autohtona ” Petka secret ” kolekcija.
Powered by Vodovod. I prigodan slogan kao dobra vijest za pripadnice ljepšeg spola : ovo ljeto celulit će bit vas najmanji problem .
Profitirat ce i Vodovod s bazenima i računima za vodu.

Houston, we have a problem

Znate kako znamo da stanje nije dobro i da nisu sanirali problem. Tako što je izostao naslov : Pobijedili  smo (govna) ! Na svim portalima .
Jer da jesu, odavno bi hvalospjeva sljedbenika i poslušnika bio prepun Facebook.
Ako netko dozna neka javno objavi na koju gradsku plažu g.Dujmović pušta na kupanje svoju djecu? Da i mi svoju pošaljemo.
Dotični mi je vrlo upitan i mrzak jer je igrom političke sudbine u uhljebničkom preslagivanju bio u jednom trenutku direktor Sanitata, zatim Vodovoda. To su inače moje najbolnije točke : parking, voda i more. Inače, mogao se nekim drugim imenom zvati, svatko bi mi jednako mrzak bio kao odgovorna osoba i na jednom i na drugom radnom mjestu. Nije on kriv što su ga postavili na mjesta kojima nije dorastao, zasigurno je poslušao savjet Odbora za uhljebimenovanja. Možda ni on ne bi znao o čemu govorim, da ga se pita.

Odgovornost

Ovo ljeto pazite što jedete i jedite puno vlakana da ne biste susreli vaše vlastito. Jer nitko nije odgovoran od odgovornih. Stoga je odgovornost na onima čija su govna. A to smo svi mi.
Silnim prepumpavanjem izlaze u obliku koji strancima možemo prodat kao planktončiće. Jedino ih vonj odaje.
I dok svi šute i peru ruke pitam se samo je li ih peru više u vodi ili u moru? 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *