Imam anđela u neseseru

Highlighteri su mi, otkad sam ih otkrila, slaba točka. Nešto što je u principu nepotrebno za solidan look, a opet je neizostavno pri šminkanju. Highlighteri daju jednu novu dimenziju licu – produbljuju konture i čine lice zdravijim i mlađim. (haha, tješim se), no jedino ako zadovoljava stroge kriterije – dovoljno sitan, fin shimmer, adekvatna nijansa i efekt suptilnog sjaja-a-ne-šljokica. E a ovaj je sve to.

Cjenovno pristupačan, u krasnom pakovanju s ogledalom koje se može ponovno upotrijebiti (za rumenila, bronzere i ostalo iz asortimana), Nabla once again, kicked ass. O ovom divnom brendu sam već pričala, točnije, trkeljala sam o krasnim sjenilima. Ček it aut. Nabla je MADE IN ITALY; sofisticirana, nepretenciozna i elegantna, suštinski ženstvena, bez pičkastih elemenata. Netradicionalni mat bakreno-brončani kompakti, sistem izmjenjivih paleta i unikatne nijanse praškastih i kremastih proizvoda.

 

 

Oblikovno mi samo smeta taj džemperasti uzorak, koji mi je malo bljeh za ovakav hajlajter anđeoskog naziva i istih takvih performansi. Je, u Nablinom je điru, sve to stoji, ali ipak, ono… Moglo je to malo… maštovitije. Ali to je totalno nebitno; reljef ionako ubrzo prestaje biti vidljiv, jer ovaj se highlighter koristi. Jer je odličan.

Inače, kompakti i refili su izmjenjivi; tako da ne morate gomilat kutijice po kući. Što je kul. Isto tako, ako vam slučajno kompakt s refilom padne, recimo, na hladne kupaonske pločice (noćna mora svakog bjuti džankija) veća je vjerojatnost da će refil iskočit iz kompakta, nego da će se raspast. Što je, opet, kul. To također govori nešto o samoj konzistenciji/teksturi ovog kozmetičkog anđela. Naime, nije puterast ko The Balm-ova ljepotica, Mary Lou. Ni blizu. Dosta je tvrđi, krući, i potrebno je malo rada da bi Angel došao do stupnja kad ga se može ovoliko nahvaliti.

 

 

Gornji sloj je, rekla bih, malo tvrđi i sadrži određenu količinu nešto robusnijeg shimmera, koji spomenutom razradom biva otpuhan i dolazi se do podatne, ali konzistentne i kompaktne očaravajuće zlato-šampanj-holo unutrašnjosti.

 

 

Ja ga osobno volim nanositi manjim kistom, i to RT kistom za setiranje, koji je zbog svojih manjih dimenzija čvršći, te odlučnim potezom po panu pokupi dovoljno proizvoda, a opet je krasno flafast da u tankom sloju nanese i izblenda ovaj krasan highlighter. Koristila sam ga naveliko zadnjih mjeseci, i 90% lookova od nove godine naovamo ovise o ovom ljepotanu.

Swatch-fotke mu ne laskaju, pa ćete mi morati malo vjerovati na riječ, a malo ću vas uputit na cijenjenu blogolegicu Mirnu a.k.a. Pale Canvas, koja je prva potaknula Nablopsesiju; prvo s Petra sjenilom, a potom i Angelom.

 

 

O ovakvom se proizvodu nema što puno za reći. Efektan, suptilan i prekrasan. Isprobala sam dosta highlightera, i volim ih kao kategoriju, no malo ih se može usporediti s Angelom. Svi su ili praškasti ili prekrupnog shimmera, ili su kredasti ili masni. Neki su pretamni, neki prepigmentirani, neki uopće nisu, a neki se i lome. Zato budimo realni i sumirajmo – ovo je malo tvrđi highlighter koji nema tendenciju raspadanja, relativno je dobre trajnosti na licu, u prekrasnoj, nezemaljskoj nijansi. Ako vam treba highlighter u univerzalnoj nijansi koja će vam osvjetlati obraz, ovo je idealna investicija.

Preostaje mi još da isprobam Nabline ruževe. Pa ćemo da vidimo.

 

*PR proizvod

2 thoughts on “Imam anđela u neseseru

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *